Welcome BrownBread !!

Welcome BrownBread!
What better news could bring us this spring! After a few months of waiting, the new mix with buckwheat flour is finally ready for marketing. Attention, in the mixture there is also wheat flour and other ingredients containing gluten, therefore, IT IS NOT A GLUTEN-FREE PRODUCT but a semi-finished product that gives rise to bread and specialties with reduced gluten content.

Do you like it?

They may also like

pan. Burgalassi

Italobread ed “Il Burga”, grandi risultati…

Panificio Pasticceria Burgalassi Manolo, in via delle Navi, 7 a Livorno, tel. 0586/882420 , un rapporto di collaborazione importantissimo per Italobread, da sempre ha creduto nella indiscussa qualità del prodotto ottenendo il meglio nell’utilizzo della nostra farina. Un ringraziamento quindi per la fiducia accordataci fino ad oggi con la...

2000px-Microscope-letters.svg

SCHEDE TECNICHE E VALORI NUTRIZIONALI

Egregio cliente, le schede tecniche dei prodotti ed i valori nutrizionali vengono forniti tramite espressa richiesta utilizzando il modulo presente nei “contatti”. Restiamo a vostra completa disposizione IQC

2000px-Microscope-letters.svg

DATA SHEETS AND NUTRITIONAL VALUE

Dear customer, the data sheets and nutritional values are available by express request online, using the form in the “contacts”. We await your request, thank you. ItaloQualityControl